|
jitans
|
 |
« : Ağustos 22, 2007, 03:29:12 ÖS » |
|
Jitans FM RADYODA Yayın Saatlerimiz ve DJ lerimiz
Bayan dj lerimizin rengi kırmızı,Bay dj lerimizin rengi mavidir.
Dj Eftalya
Canlı yayın akışında,Türk Sanat Müziği,Türk Halk Müziği ve en hit güncel karma parçalarla müzik ve sohbet keyfi dj Eftalya ile boş zamanlarında öğleden sonraları forum radyomuzda
Dj Ayhan ve Müzik Gemisi 22.00-00.00 Canlı Yayın akışında,hoş sohbetlerle,en popüler parçalarla,rock müziği ile hergün saat 22.00-00.00 saatleri arasında ve haftasonları 24.00 den sabaha kadar Dj Ayhan Müzik Gemisi ile yayında
Dj Atlantis (şimdilik yayında değil yakında başlayacak) 20.00-22.00 Canlı yayın akışında,şiirler,şarkılar,nostalji ve duygu yüklü saater kendi sesiyle hoş bir yayın akışı vardır,hergün saat 20.00-00.00 saatleri arasında dj_Atlantis yayında,kaçırmayın derim.Yakın bir zamanda canlı yayında yarışmalar düzenleyecektir.
Dj Ofelya belirlenecek
Dj Hakan (Sadece hafta içi) 00.00-04.00 Canlı Yayın akışında,en duygusal parçalardan en ritmik parçalara kadar karışık müzik tarzı ile (cuma cumartesi hariiç) her gece saat 00.00-04.00 saatleri arasında,boş zamanlarındada 13.00 den itibaren gündüz Dj Cluber yayında
Dj Bulut (Sadece pazar günü) 12.00-20.00 Canlı Yayın akışında,en popüler parçalarla,rock ve tekno müziği ile her pazar saat 12.00-20.00 saatleri arasında Dj Bulut yayında
Dj SONSUZ (Askere gitti,dönünce yine yayınlarına devam edecek)
Kendi forumumuzun radyosu diye söylemiyorum ama dj lerimizin hepside birbirinden yetenekli,kaçırmayın derim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mami96
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2007, 04:44:54 ÖS » |
|
bunların hepsi varda ben radyoya asla giremiyorum proyuda indirdim giremiyorum ama
|
|
|
|
|
|
HAYATIN EN GÜZEL YANI BİR GÜNÜNÜN BİR GÜNÜ TUTMAMASI.ZATEN TUTSAYDI HERGÜN AYNI ŞEYLERİ YAŞARDIK.HAYATIN ANLAMI KALIRMIYDI.
|
|
|
|
jitans
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2007, 04:49:50 ÖS » |
|
Nasıl yani daha önce girebiliyordun şimdimi giremiyorsun,pc ye format attıysan ayarlarınla ilgili olabilir,active x i yüklemen lazım,birde güvenlik duvarındaki engellemeyi kaldırman lazım bence sorun ozaman çözülür
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mami96
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2007, 04:51:42 ÖS » |
|
yok valla format atmadım bir gün giremedim sonra tek birkere girdim sonsuzfm abimin yayınanı sonra atlantis çağırdı giremedim şey hani kapalı olunca çıkan ekran çıktı
|
|
|
|
|
|
HAYATIN EN GÜZEL YANI BİR GÜNÜNÜN BİR GÜNÜ TUTMAMASI.ZATEN TUTSAYDI HERGÜN AYNI ŞEYLERİ YAŞARDIK.HAYATIN ANLAMI KALIRMIYDI.
|
|
|
|
jitans
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 28, 2007, 01:41:05 ÖS » |
|
Arkadaşlar 2 yeni haberim var 1.Radyo yayınlarımı tüm bloglarıma açtım 2.Gündüzleri,yayın olmadığı zamanlarda da yardım platformu adı altında,soruları cevaplamak uzere ben yayın alacağım Katılıumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dj eft@lya
Süper Moderator

rep 136
http://djeftalya.blogcu.com/
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 22, 2007, 05:38:09 ÖS » |
|
vav süper jitans seni aramızda görmek çok güzel bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bulut
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 30, 2007, 12:11:16 ÖS » |
|
ewt bende izniniz olursa ve atlantise tesekkur ederim sirasini bana verdi ebnde biraz radyoya girdim ah bi su isler müsaiit olsada bende saat alsam ama ramazan bi bitsin bakacagiz aradasirada olsada bende girmeye calisacagim
|
|
|
|
|
|
вυ Đüиγаdа: "иєfЯєтіиі кυѕмак мı" γаda; "ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı" Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς! γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς…!
˙·٠٠•● вυℓυт ●•٠٠·˙
|
|
|
|
dj ayhan
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 04, 2007, 03:29:42 ÖÖ » |
|
dedikyaaaa yolcu kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bulut
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 04, 2007, 10:48:33 ÖS » |
|
saol jitans pazar gunu full time her kezi beklerim yayınıma simdiden güzel parcalar biriktiriyorum her keze iyi yayınlar 
|
|
|
|
|
|
вυ Đüиγаdа: "иєfЯєтіиі кυѕмак мı" γаda; "ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı" Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς! γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς…!
˙·٠٠•● вυℓυт ●•٠٠·˙
|
|
|
|
kito
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 05, 2007, 04:28:15 ÖS » |
|
herkeze iyi yayınlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dj_atlantis
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 20, 2007, 05:08:51 ÖÖ » |
|
yayın akışı güncellenmiştir,yeni dj lerimizde eklenmiştir
|
|
|
|
|
|
. By dj Atlantis farkı ile her akşam saat 22.00 da başlayan radyo canlı yayınıma beklerim. Sohbet,eğlence,gırgır şamata ve müziğin doruğa ulaştığı tek adres.... Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
|
|
|
|
semih016
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 20, 2007, 09:14:52 ÖS » |
|
valla ilk defa dinleme şansım oldu geçen gün. güzel yayın ve parçalar var. teşekkürler. iyi yayınlar ayrıca...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mami96
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 18, 2007, 12:58:29 ÖÖ » |
|
dinlenmek herşey çok güzel ama şu radyo kurallarına artık mesajların hızlı hızlı bir mesaj atılınca hiç okumadan direkt başak mesaj atıp diğer mesajın okunmasının engellemek olmasın gibib bir kural konsa yoksa ben bu gidişte radyoyu özliyeceğim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dj ayhan
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 18, 2007, 01:01:22 ÖS » |
|
bende hak veriyorum kop vs + <<<<<<<<<<< möjdh>>>>>>>>>>>>> gibi seyler yüzünden istekleri okuyamıyorumm şarkı seçerken zaten okuyamıyoruzz bir de boş şeylerle doldurunca radyoyu olmuyorr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mami96
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 18, 2007, 03:13:01 ÖS » |
|
evet dün akşam bu yüzden yayınından ayrıldım ayrılırkende bir mesaj attım bunu bile okuyamadın belliki abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|