Webdejitansla seviyeli paylaşımlar Aile forumu
Duyurular: Öncelikle Webdejitans Foruma Hoşgeldiniz.Bu forum 7 den 77 ye her yaşa hitap eden seviyeli bir aile forumudur.Lütfen önce forum kurallarımızı okuyunuz.Forum kurallarına uymaya özen gösteriniz.Yardım isteklerinizi özel mesajdan yapmayınız,özel durumlar haricinde cevaplanmayacaktır,yardım isteklerinizi forum üstünden uygun başlık altında yapınız.Kayıt olurken lütfen geçerli bir mail adresi yazınız.Kayıtlar aktivasyon gerektirmektedir.Teşekkürler.

Lütfen Forumda büyük harf
kullanmayınız,
nette büyük harf hakaret anlamına gelir..

Forumda 300 gün hiç aktif olmayan ve hiç mesajı bulunmayan üyeler sistemden silinmektedir, bilginize....

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Eylül 09, 2010, 10:51:23 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BİR KADININ İNANILMAZ HİKAYESİ (fantastik)  (Okunma Sayısı 762 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ofelya
moderatör

teşekkür 124

« : Ağustos 18, 2007, 09:50:22 ÖÖ »

Bir kadın evde tek başına yatıyormuş.O kadar çok hastaymış ki kalkıp telefona bile uzanamıyormuş, eşini aramak için.

Doktor o sırada hastahaneden evine yeni dönmüş.Bir çay yapmış kendine ve balkondan yağan yağmuru seyrediyormuş.Sokakta koşan 6-7 yaşlarında ki ufak kıza takılmış gözü.Ufak kız apartmana girmiş ve doktorun kapısını çalmış.Doktor şaşkınlıkla kapıyı açmış, karşısında üstü yağan yağmurdan sırıl sıklam olmuş ufak bir kız çocuğu duruyormuş.Doktorun sormasına izin vermden ufak kız çocuğu hemen söze atılır ve " Doktor Bey, annem çok hasta ölmek üzere, hemen gitmemiz gerek" der. Tutar doktorun elinden ve eve götürür.

Kapı çalar, kadın güçlükle yataktan kalkar ve kapıyı açar. Ufak kız ortadan kaybolmuştur. Doktor şaşırır, hasta kadına "Ben doktorum der. Ve içeri girip ilk muanesini yapar. Kadın doktoru eşi gönderdi sanır. Fakat şaşkındır, nasıl haberi olmuştu? Biraz konuşucak gücü bulunca doktora sorar: "Buraya nasıl geldiniz? der. Doktor olanları bir bir anlatır.Siyah kazaklı,kırmızı etekli ufak esmer bir kız beni getirdi, kızınızmış der. Kadın yorgun bedenini zorla yataktan kaldırır ve evet kızımdı der.

Köşedeki sandığı açar ve kızının kıyafetlerini oradan çıkarır. Sırılsıklam olmuştur elbiseler. Ve kadın kazağa sarılıp koklamaya ağlamaya başlar. 2 sene önce ağır bir hastalıktan öldü kızım der. Hasta kadın, ıslak elbiselere sarıllır ve " Teşekkürler kızım " der....
Bu Konuyu Paylaş
Google Ekle Facebook Profiline Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle

Her şeye rağmen gülmelisin:)
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: BİR KADININ İNANILMAZ HİKAYESİ (fantastik)
« Posted on: Eylül 09, 2010, 10:51:23 ÖÖ »

cakıl
Yeni Üye
*

teşekkür 17

« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2007, 04:49:31 ÖS »

hımm enteresan bir hikaye,sağol.
dj eft@lya
Süper Moderator

teşekkür 141

http://djeftalya.blogcu.com/

« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2007, 05:51:54 ÖS »

ayyy üzüldüm ilginç bir hikaye
ofelya
moderatör

teşekkür 124

« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2007, 09:38:18 ÖS »

fantastik oldu bu yaf  ehehe

Her şeye rağmen gülmelisin:)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

SitemapsSITEMAPS 
Start Page0Page1Page2Page3Page4Page5

Copyright © 2007 webde jitans. Her hakkı saklıdır
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
.. . Bu Sayfa 0.098 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu