mavisim
Kral Üye

teşekkür 103
Hakkimda bilgin yoksa ,fikrinde olmasin ..!
|
 |
« : Kasım 22, 2009, 06:51:06 ÖS » |
|
Sen Hiç Sevdinmi Senin Olmayan Birini
Sen Hiç Sevdinmi Senin Olmayan Birini Sen hiç duydun mu baska bir yüregi kendi gögsünde atar gibi... Üzüldün mü, yanaklarindan süzüldü mü hiç bir baskasinin gözyaslari... Yabanci hiçkiriklar gelip dügümlendi mi gögsünde... Düsündün mü geceleri... senin olmayan rüyalar gördün mü... senin olmayan birini sevdin mi? Gökyüzüne baktin mi , yildizlar düstü mü günes dogdu mu her gecenin sonunda ? Uyandin mi baska birinin sabahina? Hiç sevdin mi sen, Duydun mu baska bir yüregi kendi gögsünde atar gibi... Gülümseyisini hissettin mi belli belirsiz senin dudaklarindaymiscasina yakin... Sicak... Hiç sevdin mi senin olmayan birini? Senin olmayan bir sehirde, bir gecede, bir bedende yasadin mi hiç? Sen hiç gerçekten sevdin mi senin olmayan birini ....
Alıntı
|
|
|
|
|
|
Bilgi paylaşıldıkça büyür, büyüdükçe yaygınlaşır, yaygınlaştıkça kanıtlanır, kanıtlandıkça bir işe yarar...
|
|
|
|
|
mavisim
Kral Üye

teşekkür 103
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2009, 06:52:40 ÖS » |
|
O Akşam Gelmeliydin
Kanım dondu sandım, seni beklerken, Gelenleri hep sen sandım bir tanem, Herkes bana baktı belki acıdı, Ben de böyle beklermişim demek ki ! Gelenlerden biri sen olmalıydın, Dakkalar dursaydı kalbim dursaydı, 365 günde dün olmasaydı, Ben de böyle beklermişim demek ki ! İçime aktı ılık bir sancı, Ellerim terledi, ayaklarım titredi, Dedim ya benim için çook önemliydi, Ben de böyle beklermişim demek ki ! ALLAH ömür verdi hiç bekletmedim, İnsanları üzmedim kendim üzüldüm, Bu da son cezammış hayata k ü s t ü m, Ben de böyle beklermişim demek ki ! Belki bu vedaydı son buluşmaydı, Ne olurdu gelseydin, hiç mi hatırım yoktu, Katı kalbinde hiç mi insaf kalmadı, Ben de böyle beklermişim demek ki ! Bütün bunlar senin için hikaye, Haklısın ben lades dedim bile bile, Sen kazandın bravo al sana bir hoşçakal, Ben de böyle beklermişim demek ki !
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 22, 2009, 06:53:23 ÖS Gönderen: mavisim »
|
|
Bilgi paylaşıldıkça büyür, büyüdükçe yaygınlaşır, yaygınlaştıkça kanıtlanır, kanıtlandıkça bir işe yarar...
|
|
|
mavisim
Kral Üye

teşekkür 103
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 22, 2009, 06:54:22 ÖS » |
|
Bana bunu yapmayacaktın...!!!
Öyle sırtımdan vurmayacaktın beni Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin Ve öylesine gururlu bitişin. Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu Erken düştü masken yüzünden Demek sen içimde büyüttüğüm bir dev değil Bir hiçtin Görüyorsun işte Gittin Ve de bittin…
Bana bunu yapmayacaktın Böyle bir hançerle yıkmayacaktın beni Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni? Yoksa hep böyle kirli miydi senin denizlerin? İşte ellerimde Suç ortağın bir sinema bileti Bir pastane köşesi Bir tiyatro gişesi. Bu kadar ucuza gitmeyecektin Sigara dumanlarında harcamayacaktın bu aşkı Ve aşk cellatlarına meze yapmayacaktın beni Şimdi boş bir mezar bulsam Seni böylesine sevdiği için Oraya bırakırdım kalbimi…
Bana bunu yapmayacaktın Böyle küstürmeyecektin şiirlerimi Kan kırmızısı yağmurlar Yağdırmayacaktın gecelerime Kanatlarını kırmayacaktın umutlarımın Beni böyle çıldırtmayacaktın!
Artık Adın ihaneti çağrıştırıyor bana Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehrini Söyle Şimdi hangi yüreğe saplıyorsun O acımasız hançerini? .. Bil ki Bundan böyle Yasaklanmış kitaplarım gibisin bana Yaklaşmam yasak Dokunmam yasak Ve ömrümce Sarılmam yasak sana!.. alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavisim
Kral Üye

teşekkür 103
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 22, 2009, 06:55:36 ÖS » |
|
Ben gönlüme aldım seni
Ben gönlüme aldım seni, Hiç tereddüt etmeden bir dakika bile 'gider mi' diye düşünmeden Canımı, ömrümü kaybetmeyi göze alıyorum, 'acaba değer mi ? ' diye düşünmeden.
Her günümü, her anımı seninle geçiriyorum Sessizce, delice Herkesten habersiz, Kimi zaman senden bile...
Gecelerim de senin, rüyalarımda, Hayallerim, ümitlerim de. Kalp atışlarım sevginle her dakika her saniye Bekliyor gelir mi, ararmı diye.
Ben gönlüme aldım seni, Hiç tereddüt etmeden bir dakika bile 'gider mi' diye düşünmeden Canımı, ömrümü kaybetmeyi göze alıyorum, 'acaba değer mi ? ' diye düşünmeden.
Meydan okuyorum şimdi sana, Cesaretin var mı? Yaşadığın bu aşkı haykırmaya, Yada en azından Seni Seviyorum diye bağırmaya...
Cesaretin var mı unutmaya. Son noktayı koymaya. Bu kadar yalandan sonra Cesaretin varmı aynaya bakmaya...
[aLınTı]...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavisim
Kral Üye

teşekkür 103
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2009, 06:56:34 ÖS » |
|
Yanımdayken Aradım Seni sen varken de aradım seni, yokluğunda olduğu gibi, belki seversin diye beni, çözmeye çalıştım seni....
karanlıkta aradım seni, korkmadan, soğuk kaldırımlarda aradım, bıkmadan, artık bıktım yokluğundan, soruyorum seni, her tanıdığından....
sensizliği kaldıramam bilirsin, bilirsin de nerdesin, sen şu yarama tek çaremsin, sen hergün ağlattığın yüreğimsin....
satırları senle doldurdum, her geçene seni sordum, hiçbir şeyden değil, sensizlikten yoruldum, artık kalbime adını koydum...
Nurgül Gündoğdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavisim
Kral Üye

teşekkür 103
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 22, 2009, 06:58:47 ÖS » |
|
SANA BIRAKIYORUM
Kelimesiz isyanlar döküldü gözlerimden Adları gözyaşı olan... Yüreğim yorgun artık, Bir zerre sevginin peşinde koşmaktan, Sana koca bir yaşam bırakıyorum... Yaşayamadığım zamanlarım sana hediyem olsun, Sana Bırakıyorum...
Düşüncelerimi, kederlerimi... O elimi kolumu bağlayan, Karşılığını bulamadığım sevgimi Her yağmurda biraz daha ağırlaşan ruhumu Sabahı arayıp da bulamayan gecelerimi, Sana Bırakıyorum...
Artık senin gözlerinden dökülsün sessizce isyanlar, Senin yüreğin yorgun düşsün sonu gelmeyen yollarda. Sevip de karşılığını bulamadığın kollarda, Seninde üstüne kapansın tüm kapılar. Sende çıkmaz yollara sürgün ol, Senin de dört bir yanını sarsın olmazların korkusu Seninde düşmanın olsun düşüncelerin, Artık sen ağla her yağan yağmurda, Senin de ellerinin arasında başın, Boş boş bak konuşmayan buz gibi duvarlara Sönük lambaların ışıklarında sen dur nöbetlere; Gecelerce... Sana Bırakıyorum...
Artık sen seyret tüm gün batımlarını, Senin yüreğine insin o kızgın aşk sancısı Senin boğazın düğümlensin bir şiiri okurken, Her anlatılan masalı kendi masalınmış gibi dinle Seninde hayatın da siyah beyaz resimlere dönsün, Yaşamanın tadına sende varama, Sende sevgiyle bakan bir çift göz ara, Ama aradığın da asla bulama. Sana Bırakıyorum...
Sen benim yaşadığım gibi yaşamadın ki hayatı Ben hep ön sıradan izledim oynayanları, Oysa sen oyunlara geciken, hayatı erteleyen tarafta Hep uzaktan izledin olanları. Seni sensiz yaşadığım her güne, sitemlerim diz boyu Sana olan özlemim bir ömür boyu, Şimdi... Seninde özlemlerin sarsın her yanını, çaresiz kal... Ben bu yorgun bedeni, bu ağır yükü taşımayı, Sana Bırakıyorum...
Becere bilecek misin bakalım, Bu bayrağı hakkıyla taşımayı, Ağrıyı, sancıyı yürekte tutup, gözlere yansıtmamayı, Sevgiyi denklere sarıp, sarmalayıp saklamayı Yüreğini kimselere açamadan yaşamayı Tünelin sonu ışık demeden, Ne olursa olsun sevginin hatırına, Sonuna kadar yürümeyi, Sana Bırakıyorum...
Şimdi ben yokum hayatında Zamanı dondurduğum günlere asılı kalan hayatımı Bir daha yaşayamayacağım sevdamı Gözlerine, sözlerine sürgün bu yüreği Ve... Artık yaşamayan bu bedeni
SANA BIRAKIYORUM...
SELDA SARIGÜL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavisim
Kral Üye

teşekkür 103
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 22, 2009, 07:01:10 ÖS » |
|
ÇAĞRIŞIMLAR
Çok küçük bir yalanı Çok büyük bir orantıda Dinlediniz mi..
Çok büyük bir yalanı Çok yalın bir doğrultuda Söylediniz mi..
Gecikmiş bir gizlemi, Birikmiş bir özlemi Sakladınız mı..
Gelmeyecek bir gideni, Olmayacak bir nedeni Beklediniz mi..
Bir gerçeği erken, Bir açlığı tokken Anladınız mı..
Hep mi hep ölecekmiş gibi, Hiç mi hiç ölmeyecekmiş gibi Yaşadınız mı..
Yalanı sürmeye sürmeye, Yanlışı görmeye görmeye Saklandınız mı..
Doğruluğun yönünde, Doğruların önünde Aklandınız mı..
Ortamsız bir yaşamda, Yaşamsız bir ortamda Harcandınız mı..
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavisim
Kral Üye

teşekkür 103
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 24, 2009, 12:30:55 ÖS » |
|
"Seni Seviyorum" Dedim.."Bende Seni"...Dedi
Sevmek dedim. Yoluna ölmek dedi. Yol dedim. Alıp başını gitmek dedi.
Gitmek dedim. Bir Ahh çekip dostlardan ayrılmak dedi. Dost dedim. Durdu bana baktı, dost diye mırıldandı. Yüreğime nasıl koysam bilemediğim dedi.
Yürek dedim. Dünyaları içine sığdıramadığım dedi. Dünya dedim. Hayatın bir yüzü dedi.
Yüz dedim. Ardında ne gizli bilemediğim dedi. Giz dedim. Hep çözmeye çalıştığım dedi. Çalışmak dedim. Bitmeyecek öykü dedi. Öykü dedim. Binlercesini içimde gizliyorum dedi. Gizlemek dedim. İşte, her şeyin bitimi dedi.
Sevda dedim. Ellerimde bir çiçekle Peşinden koştuğum dedi. Koşmak dedim. Hayat, bir maraton dedi. Hayat dedim. Öyle kısa ki! dedi. Niçin kısa? diye sordum. Yaşanacak çok şey var, zaman yok dedi
Yaşanması gereken ne var? diye sordum. Aşk dedi. Kaç kere? diye sordum. Bin kere dedi, milyon kere AŞK.
Neden bir kere değil? diye sordum. Bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk dedi. Önce ona varsan olmaz mı? diye sordum. Keşke olsa dedi, ama önce yoğrulmak gerek. Acı çekmek mi? diye sordum. Evet, aşk acısında yok olmak dedi. Yok olunca! dedim. İşte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın dedi.
Gerçek aşk! dedim. Büyük o! dedi. Durdum. Durdum. Ve sustum! Neden sustun? diye sordu. Yüreğim titredi sanki dedim. Neden? diye sordu. Bilmiyorum dedim. Büyük O!" Evet dedi. Büyük O! Nerede? diye sordum. Her yerde dedi. Nasıl? diye sordum. Yüreğini aç dedi
Yüreğimi açmak! dedim. Bir tebessümle bak her şeye dedi. Tebessüm dedim. Her kapının anahtarı dedi. Kapı dedim. Girmeden bilemezsin dedi. Ya korku! dedim. Bilinmeyenden korkar insan dedi. Ben kimim? diye sordum. Sevgiyle beslenensin dedi. Durdum. Durdum. Yine sustum. Kimsin? diye sordum. SEN'im dedi.
"Seni Seviyorum" Dedim "Bende Seni" Dedi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|